En blå-sort tornado ramte fredag aften Multisalen i Båring, da Danmarks varmeste navn på blues-scenen Thorbjørn Risager & The Black Tornado spredte karma over 300 publikummer til BAMOKS efterårskoncert.

Bandet rejser Danmark og Europa rundt på ryggen af nyudgivelsen ”Songs From The Road”. Og i Båring var der kun én vej frem for de syv musikere: frem til scenekanten bevæbnet med blæsere, slagtøj, piano og stemte strenge.

Et foreløbigt skøn fra foreningens formand, Jesper Ulriksen lyder på at fredagens koncert både bliver en musikalsk og økonomisk succes.

- Nu skal vi lige have kassen gjort op, inden vi kender den præcise bundlinje. Men et ædrueligt bud på en lørdag, hvor vi stadig går og rydder op i Multisalen, er, at vi både fik god musik og et overskud til foreningen ud af koncerten med Thorbjørn Risager & The Black Tornado, siger formanden.

Næste koncert i BAMOK bliver en slags markering af en rund fødselsdag.

Til foråret 2016 er det ti år siden, at musikforeningen præsenterede de første kunstnere på BAMOKS scene i Multisalen ved Båring Skole. Dengang var det Everybodys Talking med legendariske Billy Cross, der fyldte salen med levende musik og glade gæster.

BAMOK’s musikbooker Knud Bentholm er endnu ikke klar til at offentliggøre, hvem der er på plakaten til 10-års koncerten.

Men der er lækkerier på vej, lover han.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet