Super træningslejr til det færøske landshold

Det Færøske Landshold - bagerst fra venstre Nichlas Eystoroy, Gunnar Poulsen, Aksel Poulsen, Rógvi Poulsen og Hilmar Kass - forest fra venstre Hanna Arge, Guri Poulsen, Rannva Carlsson og landstræner Tobias Effersøe
Foto: Jørgen Færch

Super træningslejr til det færøske landshold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det færøske seniorlandshold i badminton var i bededagsferien i Middelfart i træningslejr for at forberede sig til Ø-legene, som spilles på Isle of Wight om en god måneds tid.

Middelfart Badminton Klub havde åbnet Wiley X Badmintonhal og stillet faciliteter til rådighed, og ikke mindst sparringspartnere fra MBK´s ungdoms- og seniorafdeling samt bolde fra begges parters hovedsponsor Yonex.

Det blev til ikke mindre end 15 timers træning til spillerne fordelt på fredag, lørdag og søndag, Der var masser af input til spillerne idet træningsansvaret var blevet fordelt imellem den færøske landstræner Tobias Effersøe, cheftræner Carsten Jensen fra MBK og seniortræner Jakob Cartey fra MBK.

Høgni Carlsson fra det færøske badmintonforbund var ligeledes tilstede ved træningslejren og kunne glæde sig om et meget vellykket arrangement, og håber det var lige det der skulle til, således Færøerne kan lykkes med at forsvare sidste års guldmedalje i holdturneringen til Ø-legene. Dette selvom han ikke har mulighed for at anvende de 2 middelfarttere på landsholdet pga. en speciel regel, som er blevet indført for landene, der deltager i Ø-legene.

Træningslejren var kommet i stand igennem MBK´s færøske islet Nikolaj og Benjamin Gunnarstein, som spiller på h.h.v MBK´s 2. hold og 1 hold i senior, med deres familie fik aftalen i stand under de færøske mesterskaber, hvor begge spillere deltog.

Formand Jørgen Færch og cheftræner Carsten Jensen kan samtidig glæde sig over yderligere færøsk tilgang til den kommende sæson, idet Rannva Carlsson fra det færøske landshold flytter til Danmark for at gå på efterskole i Ikast, hvor hun skal spille ungdomsbadminton, men hendes seniorbadminton vil blive spillet i Middelfart.

Med sportslig hilsen

Middelfart Badminton Klub

Jørgen Færch

Super træningslejr til det færøske landshold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce