Sanne blæste billetsalg bagover


Sanne blæste billetsalg bagover

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Det bliver et publikum udelukkende bestående af BAMOK-medlemmer, som 24. oktober fylder Multisalen i Båring for at opleve Sanne Salomonsen helt tæt på.

Blot tre døgn efter at billetterne blev frigivet til medlemmerne af den nordvestfynske musik- og kulturforening er alle billetterne revet væk. Musikforeningen har sædvanen tro givet medlemerne en uges forspring til at sikre sig billetter. Og interessen for at opleve Sanne Salomonsen har været så massiv, at medlemstallet i foreningen er fordoblet i løbet af den seneste uge.

Inden offentliggørelsen af efterårets koncert havde BAMOK 177 medlemmer. I dag har foreningen 376 medlemmer - det største medlemstal i foreningens historie.

- Det er selvfølgelig skønt, at koncerten med Sanne er så populær. Men det er også lidt ærgerligt, at vi ikke har plads til flere i Multisalen og derfor må skuffe mange, siger den ansvarlige for billetsalget, Knud Bentholm.

Han oplyser, at der er oprettet en venteliste i tilfælde af, at der kommer billetter retur. Man kommer på ventelisten ved at send en mail til bamok@bamok.dk.

De hurtige og heldige, der har sikret sig en billet til koncerten med Sanne Salomonsens koncert i Båring kan se frem til et intimt møde med divaen og hendes store numre fra de seneste 40 år i helt ny opsætning.

Med på turnéen omgiver Sanne Salomonsen sig med trioen Annika Askman på piano, Nikolaj Steen på trommer og Morten Woods på guitar.

Sanne blæste billetsalg bagover

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce