Store smil hos både piger og instruktører, da de ved DM i TeamGym, Talentrækken fik medaljer med hjem fra Vejen.

Det blev nemlig til en 3. plads til det ene af GFH's 2 hold TeamGym Juniorpiger. Og hold 2 fulgte lige i hælene med en fin 4. plads.

GFH (Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup) er ellers ikke en forening, der dyrker konkurrencen, og TeamGym disciplinen er noget kun ca. 20 ud af de omkring 900 gymnaster i foreningen dyrker. Inden for gymnastikken er det en niche, der er i vækst, og GFH vil gerne tilbyde holdet som et specielt ekstrahold. Det er en del af at have et stort og varieret udbud af hold, hvor de fleste kan finde noget, der passer til dem.

På TeamGym holdet er der forholdsvis få gymnaster pr. instruktør og springtræningen bliver derfor ret intens. Udover hård træning er der også plads til at dyrke fællesskabet, og pigerne er gode til at bakke hinanden op når der er nerver på til konkurrencerne.

Der er ingen optagelseskrav på holdet, og er man interesseret i TeamGym, så åbner holdet igen til næste sæson.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet