MBK´s 1. hold kom godt fra start

Martin Leø fra en tidligere kamp - dagens spiller i dagens kamp mod Højbjerg

MBK´s 1. hold kom godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var inden kampstart et spændt hold og en spændt cheftræner Carsten Jensen, som i dag skulle tage fat på oprykningsspillet til 3. division.

Middelfart Badminton Klub havde inden kampen et udemærket udgangspunkt, idet de havde 4 point på kontoen fra stort, hvor kun 2 hold havde mere - nemlig Erritsø og Silkeborg.

Dagens modstander var Højbjerg 3, som inden kampen havde 2 point med. Det er altid svært at skulle møde nogen af de store klubber i Danmark, så det var måske også en af grundene til, at cheftræneren havde ladet sig lokke af spillere, til at tage sit dress fra klubbens fastelavnsfest for de yngste fra dagen i forvejen.

Cheftrænere stillede op i kilt, og der var ikke et øje tørt hos spillere og tilskuere. Forhåbentlig kunne dette være med til at gøre forskellen.

Første runde gik i gang og det gik egentlig helt godt. 1. mix som var en ny, men meget stærk konstallation med Tanja Kolmos og Henrik Vestergård gik i 3 sæt, men måtte sig desværre se sig slået. I 2. mix var 2 af de unge på holdet - Michelle Færch og Benjamin Gunnarstein igen sat sammen - en tid væk fra hinanden var åbentbart det der skulle til, idet de vandt 2. mix.

Da MBK både tabte 1. og 2. damesingle ved Anne Mette Pi Hansen og Simone K. Knudsen, var der lagt pres på MBK´s herresingler med stillingen 1 - 3.

Dagen i dag var imidlertid dagen, hvor MBK´s herresingler revancerede en noget kedelig indsats i den forrige holdkamp, idet alle 4 herresingler vandt - det var kun Steen Thygesen-Poulsen, som måtte i 3 sæt, men i 3. var der ingen tvivl om udfallet, idet dette blev vundet så sikkert som 21-11.

Dermed var stillingen 1-3 vendt til en 5-3 føring. Både holdleder Henning Nordam og cheftræneren, havde dermed fået en god kulør i ansigtet igen.

Så var det tid til damedoublerne, og med sikre sejre til Højbjergs piger i damesinglerne og sejr i den ene mix, så det godt nok svært ud. Det viste sig også hurtigt, at 1. dd ikke var i nærheden af sejr, men derimod 2. dd. med Anne Mette Pi Hansen og Simone K. Knudsen, havde sat sig i hovedet, at det skulle være i dag for dem. De vandt første sæt med 21-19, men mistede så desværre kadencen lidt i 2. sæt, som de tabte med 17-21, men til gengæld samlede de sig selv op og vandt 3. sæt sikkert med 21-14. Dermed var det første point sikret med stillingen 6-4 til MBK.

Seneste kamps nye konstallationer i herredoublerne var blevet gentaget, således de unge spillere på holdet kan få mest mulig sparring. Men 1 HD skulle vindes, hvis MBK skulle have sejren og 2 HD hvis de skulle tage alle de 3 point der blev spillet om.

Det viste sig imidlertid at Højbjerg stod rigtig godt i deres herredoubler, men heldigvis kunne Martin Leø og Steen Thygesen-Poulsen trække sig sejrrigt ud af 2. HD med de sikre cifre 21-15, 21-15, hvilket sikrede MBK den endelige sejr. Højbjerg tog sig af de 2 andre Herredoubler.

Kampens spiller blev meget velfortjent den unge Martin Leø, som vandt begge sine kampe i overbevisende stil.

Cheftræneren ser nu frem til næste rundes kamp med lokalrivalerne fra Team Fyn - en kamp som skal vindes, hvis MBK skal bevare sin chance for oprykning, også selvom formand Jørgen Færch udtaler, at målsætningen for i år ikke er oprykning, da man gerne vil have en sæson mere til det generationsskifte man har igang på holdet. Men hvis chancen byder sig, er han imidlertid sikker på at holdet slår til.

Med MBK´s 2. holds sejr med de sikre cifre 12-1 indtager holdet stadig mindst den 2. plads der sikrer oprykning til Fynsserien.

På mandag tager klubbens 3. hold imod Korup2 - en af de kampe, hvor MBK´s 3. hold gerne vil have point i kampen for at komme over nedrykningsstregen.

Med sportslig hilsen

Middelfart Badminton Klub

Jørgen Færch

formand

MBK´s 1. hold kom godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce