Dagene mellem Jul og Nytår er normalt intens jagt på rangliste point for badmintonspillerne. I år var ingen undtagelse.
Til Thorsager Røndes U15M turnering, tog MBK pænt fra på medaljeskamlen.

I HD vandt Nikolaj Gunnarstein guld sammen med Pelle Walther Knudsen fra OBK. Nikolaj tog samtidig guld i MIX med Stine Søgaard fra Højbjerg. En imponerende præstation af Nikolaj, da han stadig har sin venstre arm i gips.

I DD blev det også til guld til MBK - her tog Simone Gad Kjeld guldet sammen med Tanne Vestergaard fra OBK. Dette efter en meget sikkert spillet turnering. Simone tog ligeledes bronze i MIX med Thomas Jensen fra Grindsted.

Til Sejs/Svejbæks turnering i blev det til bronze for Nikolaj Gunnarsstein i MIX med Loiuse Iversen fra MBK. her blev det også til en 3. plads til Emma Dam og Niels Mathisen fra Bolbro i mix i U15 A og Emma Mauritsen fik også en 3. plads i mix i U15 A sammen med René Jensen, Hejnsvig.

Til DGI´s julestævne Simone Sønderby vandt DS i U17 A. Karina Madsen vandt DS og Josefine Voss fik en 2. plads i U15 A. Begge piger vandt DD sammen. Jacob Poulsen fik en 3. plads i HS i U15 B. I U11 B vandt Asger Enevoldsen HD sammen med Nicolai Juhl, DHG. I samme række vandt Sarah Thorsager og Theis Nielsen mix'en.

Til DGI´s talenttræningsstævne d. 20/12 2009 blev det til guld til Rasmus Moosdorf i HS i U13M rækken. Her blev det i U15M rækken til bronze til Nikolaj Gunnarstein i HD med Martin Frier fra MBK. Slutteligt blev det til en 2. plads for Laura Møllekær og Julie Pedersen, Viborg i DD i U15 A.

Alt i alt en fantastisk jul - vi er godt rustet til 2010.

Med sportslig hilsen

Middelfart Badminton Klub

Jørgen Færch
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet