Lillebæltshallen var søndag d. 7. april fyldt til bristepunktet med efterskoleelever, lokale gymnaster og publikum, da GFH's store efterskoleopvisning blev afholdt.

Det var fire af landets bedste gymnastikefterskoler, der fremviste deres fantastisk flotte og varierede opvisninger. Stemningen var høj i hallen, og klapsalver og piften steg en ekstra gang, når en efterskolegymnast med rødder i GFH fremviste et spring.

GFH's egne gymnaster fik også lov at komme på gulvet ind imellem efterskolerne, og selvom holdene fylder knap så meget som et næsten 200 personers stort efterskolehold, så faldt ikke et af dem igennem.

Nu er hovedsæsonen for opvisninger slut, og GFH's hold er så småt ved at indstille træningen. Dog fortsætter konkurrenceholdet, der skal til finale DM I Frederikhavn d. 20. april, ligesom de 3 hold, der deltager i landstævnet i Esbjerg fortsætter træningen. Det drejer sig om Ungdomsholdet, Fællesholdet og 60+ M/K motion, og for de to sidstnævnte hold er der åbent for nye gymnaster, se mere herom på www.gymfh.dk.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet