Blot tre døgn efter, at musikforeningen BAMOK gav medlemmerne adgang til at købe billetter til den forestående koncert med Magtens Korridorer, er der tæt på udsolgt.
Det oplyser BAMOKS billetansvarlige Knud Bentholm oven på nogle hektiske
dage på billetkontoret.

- I løbet af de første 24 timer efter billetsalget åbnede mandag den 5. januar solgte vi tæt på 300 billetter. Nu onsdag aften har vi rundet 330 solgte billetter, siger Knud Bentholm om koncerten, der finder sted i Multisalen ved Båring Skole lørdag den 7. marts.

BAMOK har 400 billetter til salg, så foreningen har en sikker forventning om, at der kan meldes alt udsolgt, når Magtens Korridorer indtager scenen på det nordvestfynske spillested.

Indtil den 16. januar er billetterne forbeholdt medlemmer af BAMOK. Først fra lørdag den 17. januar sættes eventuelt resterende billetter frit til salg.

Læs mere om koncerten og om BAMOK på www.bamok.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet