Årets generalforsamling i Asperup-Roerslev Lokaludvalg forløb uden dramatik, da den blev afholdt tirsdag d. 23. april i BGF's nyrenoverede klubhuslokaler.
Formand Rasmus Enemærke så i sin beretning tilbage på et år med megen fokus og fart på den udviklingsplan, som har fået navnet: "Baaring Banke – Udviklingsplan for Asperup og Roerslev sogne", med det tilhørende motto: "Højt til himlen – Kort til alt andet".
Arbejdet med udviklingsplanen har fyldt meget, ikke alene for lokaludvalget, men også for de mange mennesker som har involveret sig i arbejdet i de forskellige grupper og tilhørende projekter. Projekter hvoraf nogle allerede har kastet håndgribelige resultater af sig. Der er fx stiftet en helt ny forening: Båring Vig Kystaktiviteter, der er planlagt kirkekoncerter og planlagt plantning af et juletræ i Båring.

Kim Mortensen blev valgt ind som nyt medlem i lokaludvalget, mens der var genvalg til Lene Bolding og Rasmus Enemærke. Karin Pedersen og Helge Møller Madsen blev valgt som de aktive suppleanter.

Følg med i lokaludvalgets arbejde på: www.asperup-roerslev.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet