Er du over 60 år, og har du lyst til at røre din krop med god gymnastik? Holder du af hyggeligt samvær, og vil du med GFH's hold til Landsstævne i Aalborg til sommer? Kan du svare ja til det, så er det NU du skal slå til! Fristen for at tilmelde sig Landsstævnet er d. 7. april.

Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrups (GFH's) 60+ hold starter Landsstævnetræning op fra onsdag d. 19. april kl. 17.00 - 18.30. Det er absolut ikke et krav, at man har gået på holdet tidligere, og de ser frem til at tage imod nye ansigter.

Træningen foregår på Fjelsted-Harndrup skole og senere i hallen i Brenderup Aktivitetscenter. En af instruktørerne, Helge Iversen, fortæller: "I Brenderup har vi god plads omkring os, så vi har rigtig gode forhold til vores gymnastik. Vi sørger altid for at gøre gymnastikkens bevægelser let tilgængelige for alle, også selv om man aldrig har gået til gymnastik før. Vi forsøger at give flere sværhedsgrader i hvert emne, så den enkelte gymnast selv kan vælge, hvor let eller kraftig gymnastikken skal være. Alle dele af kroppen bliver arbejdet igennem med brug af hjælperedskaber."

Men det er ikke kun gymnastikken der tæller, når gymnaster i alle aldre mellem 60 og 85 år - som den ældste pt. er - mødes. Helge, der træner holdet sammen med Lillian Henriksen og Rikke Iversen, fortsætter: "Det er vigtigt for os, at vi alle har det godt sammen både i hallen og ved kaffen bagefter. Vi glæder os meget til Landsstævnet og håber at se nye ansigter på holdet."

Hvis man vil vide lidt mere, så er man meget velkommen til at ringe til Helge (tlf. 6488 1162) eller Lillian (tlf. 4219 1683). Og ellers er det bare at tilmelde sig Landstævnet INDEN d. 7. april - og melde sig til under hold nr. 11520.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet