Lillebæltshallerne bliver søndag d. 5. marts fyldt med efterskoleelever og publikum, når KIF Middelfart Gymnastik slår dørene op for vores efterskoleopvisning. Showet starter kl. 12.30, men dørene åbnes kl. 12.00.
Det er 7 af landets bedste gymnastikefterskoler, der kommer for at vise deres meget flotte og spektakulære opvisninger: Ladelund, Bernstorffsminde, Agerskov, Vojens, Ågård, Balle og Ringe Efterskoler. Holdene er på op til 220 unge mennesker, og det gør indtryk, når de indtager gulvet og glade viser deres flotte gymnastik-shows frem.
Ind i mellem efterskolernes opvisninger fremviser 2 af KIF Middelfart Gymnastiks hold (Minijuniormix og Junior/Ynglinge-mix) deres flotte opvisninger.
Opvisningen slutter sidst på eftermiddagen og der er garanti for, at alle - både deltagere og publikum - er blevet en meget flot gymnastikoplevelse rigere!

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet