Det 23. Tour de Vestfyn - med cykelkursus og hjelmpåbud

Foto: Helle Stougård

Det 23. Tour de Vestfyn - med cykelkursus og hjelmpåbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 13. august finder motionscykelløbet Tour de Vestfyn sted.

Tour de Vestfyn har i flere år stormet fremad i deltagerantal og toppede igen sidste år med 1.100 deltagere. Løbet arrangeres af motionscykelklubben Baghjulet, der – ligesom løbet – vokser og vokser og nu har en medlemsskare på mere end 400 cykelmotionister.

Tour de Vestfyn er Baghjulets absolutte flagskib og når løbet skydes i gang den 2. weekend i august er det traditionen tro med udgangspunkt fra Kulturøen og Rådhuspladsen i Middelfart.

Det er Baghjulets målsætning at give deltagerne en god cykeloplevelse, at slå et slag for motionscyklingen i lokalområdet, at bidrage til at fastholde og udbygge Fredericia/Middelfart som et godt cykelområde og at medvirke til sundhedsfremme for børn og voksne i alle aldre.

Tour de Vestfyn trækker deltagere fra store dele af Danmark med sine 4 forskellige ruter på hhv. 125, 75 og 50 pænt kuperede kilometer samt den 25 km lange og (lokalt set) yderst populære familierute. Sidstnævnte appellerer især til mor/far/børn, bedsteforældre, virksomhedernes motionsklubber, nabolaget, vennekredsen og skoleklasserne.

For 2. år i træk tilbyder Baghjulet i øvrigt cykelkurset ”Lær at cykle 40 km” i samarbejde med Melfar Posten. Kurset har udviklet sig til noget nær et tilløbsstykke og kan betragtes som det tætteste på et fortræningsarrangement til Tour de Vestfyn, klubben endnu har haft. For dem, der for alvor bliver bidt af cykelmotion, har Baghjulet tilbud om medlemskab og et væld af cykeltilbud at kaste sig over.

Det er værd at bemærke, at Motionscykelklubben Baghjulet i år som noget nyt går ud med et ultimativt hjelmpåbud på alle ruter, lange såvel som korte. Klubben fører derved deres sikkerheds- og hjelmpolitik helt ud til alle områder af aktiviteterne, da sikkerhed på cykel er et ufravigeligt fokusområde for Baghjulet.

Yderligere information www.tourdevestfyn.dk
Foto: Helle Stougård

Det 23. Tour de Vestfyn - med cykelkursus og hjelmpåbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce