Et rekordhurtigt salg af samtlige billetter vidner om, at mange gerne vil bruge en efterårsaften på at se Jan Gintberg rede verden. Musikforeningen BAMOK frigav fredag billetterne til efterårets store show i Multisalen i Båring. Søndag aften var alle solgt, fortæller foreningens booking- og billetansvarlige Knud Bentholm.

Derfor er det allerede nu sikkert og vist, at der bliver fuldt hus i Multisalen ved Båring Skole torsdag den 11. oktober 2018.

Showet i Båring bliver en del af Jan Gintbergs gigantiske 2018-tour. Den bringer ham rundt i landet med en afstikker til Oslo. Turen indledtes i København med tre ugers totalt udsolgte shows i Bellevue Teater nord for København.

Både anmeldere og publikum er enige: Gintberg er både genial og gal.

Derfor er det lagt op til en intens, udsolgt aften foran BAMOKS scene, der udvides ekstraordinært for at have plads til den store kunstner og hans redningsaktion.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet