Bestyrelsen i GFH genvalgt

Pænt pyntede borde til GFH's generalforsamling d. 22. februar

Bestyrelsen i GFH genvalgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag d. 22. februar var der generalforsamling i GFH - Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup i aulaen på Fjelsted-Harndrup skole. En hyggelig en af slagsen, hvor der efter den formelle del af aftenen var rejseforedrag og lidt godt at spise.

Aftenens forløb:

Lars Djernæs blev valgt som dirigent (faktisk er det i år 20. gang Lars har været dirigent ved GFH's generalforsamling).

GFH's formand Charlotte Tubæk aflagde formandens beretning, blandt andet med stor ros til instruktører, hjælpere og ale de andre frivillige - uden dem ingen GFH!

Kim Krogh fremlagde et fint regnskab for 2017 samt budget for 2018 med uændrede kontingenter. Begge dele blev godkendt.

Valg til bestyrelse var ganske udramatisk - det blev til genvalg til alle, der var på valg. Bestyrelsen har siden konstitueret sig og alle poster er uændrede - sammensætning og kontaktinfo kan ses på www.gymfh.dk.

Maden til generalforsamlingen var som vanligt organiseret af Lillian Henriksen og med Helge Iversens hjemmebagte brød.

Til sidst et spændende foredrag af Bo Busk, der de sidste 12 år har været leder af det internationale akademi på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Bo fortalte om rejser, gymnastik, GFH (Bo har en fortid i foreningen) og havde et afsluttende budskab som en del af begrundelsen for, at rejse med sin familie: “børn kan ikke genudsendes”.

En rigtig god foreningsaften!

Bestyrelsen i GFH genvalgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce