1. maj får Bernardshus i Årup en ny volontør gennem det EU-finansierede frivilligprogram EVS. Det er udveksling og frivilligt arbejde, så man får ikke løn, kun lommepenge.
Volontøren hedder Katarina, er 25 år og kommer fra Serbien. Hun er en glad og udadvendt pige, glad for børn, og hun glæder sig til at bo i en værtsfamilie. Hun taler engelsk, men også lidt svensk.
Dagligdagen skal ikke laves om, når jeres nye ”datter” kommer. Hun indgår i familiens hverdag med glæder og hygge, men også med gøremål, ansvar og pligter.
Der stilles ingen krav til familien med hensyn til sprogkundskaber, størrelse eller alder – blot skal man have en ekstra seng og plads ved spisebordet. Den unge skal lære dansk kultur på bedst tænkelige måde – ved at dele hverdagen med en dansk familie.
Altså kost og logi, men ikke lommepenge!
Er I åbne for nye indtryk, og har I hus- og hjerterum, vil vi gerne høre fra jer.

Ring til Benthe på 24 81 85 33
eller send en mail: minka@adr.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet