I begyndelsen af marts kommer 2 unge volontører til Strynø, hvor de skal være indtil oktober. De er tilknyttet Smakkecenteret, og begge har værtsfamilier på øen, men vi vil også give dem en kontaktperson/ en kontaktfamilie. De to piger på 19-20 år kommer fra Tyskland og Ukraine.
Der kan let opstå tvivlsspørgsmål hos en AFS-deltager, som det ikke altid er let at tale med arbejdsstedet eller værtsfamilien om. Derfor får alle AFS-deltagere en kontaktperson, som kan støtte og hjælpe dem under opholdet.
Kontaktpersonens vigtigste rolle er at følge med i volontørens liv i Danmark og være med til at vejlede i forhold til værtsfamilie, projekt og venner, men man er også den ven, som volontøren ikke selv skal gå ud og finde, og som kontaktperson får man også lejlighed til at opleve de mange glæder og oplevelser, der følger med, når to kulturer mødes.
Vil du høre mere om det at være kontaktperson, kan du ringe eller skrive til Benthe
Enten pr. tlf.: 24 81 85 33 eller mail: minka@adr.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet