Amatørene mod pressen og pengene.


Amatørene mod pressen og pengene.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lederen i Fyens Stiftstidende d. 27.november 2017, beskriver lokallister og lokale politiske partier, som amatører, det er i hvert fald holdningen hos lederskribenten.

Det er jo måske sandt, men vi i lokalister og partier, kæmper mod pressen og pengene, for vi har jo ikke en kinamands chance for at komme igennem med vores budskaber i pressen, der ikke regner os små lister for noget som helst, pressen har på forhånd fravalgt os, det ses tydeligt i pressens dækning af valgkampen, hvor vi får minimal dækning, og omtale af vores budskaber,så ja det er nemt at kalde os amatører.

Det næste vi er oppe imod er så pengene, for vi lokalister får ikke kommunale kroner at føre valgkamp for, som vi kan bruge til at annoncere i Fyens Stiftstidende for, det gør måske en forskel i dækningen, jeg ved det ikke, men tanken kan opstå, for penge tæller jo meget, også i en valgkamp.

Som tidligere skrevet i et debatindlæg, får over fire år, Socialdemokratiet 844.504,75 kroner Radikale Venstre 149.067,00 kroner, Socialistisk Folkeparti får 179.986,25 kroner, Konservative får 311.712,75 kroner, Liberal Aliance får 58.887,25 kroner, Dansk Folkeparti får 323.375,75 kroner, Venstre får 681.030,- kroner, i alt får disse partier 2.893.407,25 kroner at føre valgkamp for, og det er det vi små lokallister er oppe i mod, så rækker mine 1100,- kroner, taget af min pension, ikke ret langt.

De etablerede partier har så råd til at ansætte marketingsfolk til at tilettelægge deres valgkamp, og borgmesteren har et hav af pressefolk i borgmesterforvaltningen til at føre sin valgkamp, så det er ulige odds vi er oppe imod, så ja, vi er amatører, på ulige vilkår.

Underligt at jeg igennem nu 5-6 år har fået optaget debatindlæg i Fyens Stiftstidende, men den sidste måned op til KV 17, blev flere af mine indsendte indlæg ikke optaget, det er så ok, idet debatredaktionen ikke har ment, at de ikke indholdsmæssigt var egnede til optagelse i Fyens Stiftstidende, men lidt underligt at mine indlæg skulle være blevet så indholdsmæssigt dårlige, at de ikke kunne optages i debatten, men det lever jeg med, men med undren.

Med venlig hilsen
Frank Eistrup

Amatørene mod pressen og pengene.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce