Her midt på dagen ved det midtfynske, grænsende op til det østfynske, går spadsereturen ud i det frie vinterlige landskab, og så trives tankerne og efter læsning af dagens avis, er der igen mord og voldtægt m.m. Henter så nogle nyheder på landsplan med håbet om der er gode oplevelser at læse, men ak og ve,så læser man ,der på Tingbjerg i København var en politipatrulje tilkaldt, fordi der var nogen der rendte rundt med et jagtgevær og forskrækkede folk. Politiet fik så fat i disse unge, og de blev anholdt, og hvad sker så. En flok unge mennesker, ca 10 til 15 omringede politiet, og med trusler , var de to politifolk nød til at slippe de anholdte, som så forsvandt sammen med hele pøbelen.Jamen, hvad sker der dog i vort ellers så fredelige samfund? Sådan en episode vil jo forplante sig som en løbeild til alle forbrydere, og hvornår vil det så ske her på vores ellers så fredelige ø.? Var ellers glad, da jeg gik min tur i det frie, men hvor er det deprimerende, vort land skal tilsmudses med disse utilpassede. Med min utryghed, er jeg så hjemme igen, med min bekymring for vort dejlige land.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet