Gratis workshop: Vil du være klog på kanin?


Gratis workshop: Vil du være klog på kanin?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag den 16. oktober inviterer DyrlægeRingen til gratis foredrag om gnavere og workshop med levende kaniner. Det sker på dyreklinikken i Herregårdscentret i Faaborg fra kl. 19-21.

FÅ SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM KANINER, HAMSTERE OG MARSVIN
Hvor mange mælkebøtter kan en kanin spise? Er det synd for kaninen, hvis den lever alene? Hvor tit skal jeg klippe kløer på min kanin? Hvornår bør jeg kastrere eller sterilisere min kanin? Hvordan kan jeg se, om min hamster er syg? Hvordan tjekker jeg mit marsvins tænder? Spørgsmål står ofte i kø, når man får sit første kæledyr eller bare gerne vil gøre det bedste for sit kæledyr. Nu kan folk med interesse for kaniner, hamstere og marsvin blive klogere.

”Vi vil gerne dele vores viden, så folk kan give deres kæledyr de mest optimale betingelser for et liv med masser af livskvalitet og så få sygdomme som muligt,” siger dyrlæge Henrik Normann Andersen, der gentager sidste års succes med foredrag hos DyrlægeRingen i Faaborg sammen med veterinærsygeplejerskerne Sarah Hjorth Hansen og Gitte Dausel Andersen.

WORKSHOP MED LEVENDE KANINER
Veterinærsygeplejerskeren Sarah Hjorth Hansen medbringer to af sine egne kaniner som levende modeller:

”Vi vil blandt andet demonstrere, hvordan man klipper kløer, tjekker tænder – og også lærer at se forskel på køn, hvis man er usikker på det. Og så står vi naturligvis klar til at svare på alverdens spørgsmål,” siger veterinærsygeplejersken, der selv har tre kaniner hjemme i Diernæs.

GRATIS GOODIEBAG
Foredraget giver svar på alt lige fra raceforskelle, tips til fodring og fordele og ulemper ved neutralisation. Arrangementet er også relevant for dem, som allerede har anskaffet sig en gnaver:

”Vi ser frem til at møde en masse mennesker, som overvejer af anskaffe sig en gnaver eller er garvede gnaverejere, men som ønsker den seneste viden inden for feltet. Og så kan vi godt afsløre, at der venter nogle ret lækre goodiebags til alle deltagere,” smiler Sarah Hjort Hansen.

BESTIL PLADS
Der er begrænset antal pladser. Tilmelding er nødvendig på telefon 62 61 61 16

Gratis workshop: Vil du være klog på kanin?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce