Spændende foredrag af Jagerpiloten Thomas Kristensen med flyvernavnet MET. Han har siden 1993 da han første gang satte sig i cockpittet på et jagerfly fløjet over 3500 timer i F-16-Fly, han har deltaget i operationer over Balkan, Afghanistan, Libyen og Irak.
Foredraget tager dig med tæt på Flyvevåbenets operationer under øvelse og i krig, og giver et unikt indblik i jagerpilotens tilværelse. Det er en åbenhjertigt fortælling om personlige oplevelser og overvejelser ved at skulle gå i krig, som giver stof til eftertanke.
Thomas Kristensen har skrevet flere bøger og er aktuel med selvbiografien "Kysser Himlen" som udkommer den 23. okt., i den anledning vil man kunne få en forsmag på foredraget, da han mandag er på TV2`s Go`morgen Danmark og Sådanmark for at fortælle om bogen som er en del af grundlaget for foredraget.
Foredraget er onsdag den 25. oktober kl. 19.00 i Fyrtårn Tommerup. Billetter til 150 kr. købes ved indgangen.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet