Visuelle lykkepiller til Assens

"Var jeg født 30 år tidligere havde jeg sgu givet Warhol baghjul”

Visuelle lykkepiller til Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glemt alt om Berlin, New York og London - det nye kunstmekka kommer til Assens. Selvtilliden fejler ikke noget hos billedkunstner VIVA. I hans verden starter opturen lørdag den 20. februar på Tobaksgaarden med ikke mindre end DET ULTRA MODERNE GENNEMBRUD.

”Tobaksgaarden har været så progressiv og visionær, at bede mig om at udstille noget moderne kunst, og det gør jeg så !” – udtaler Birger VIVA Lindahl og fortsætter:

”I mine øjne skal du stå tidligt op for at slå den her udstilling. Var jeg født 30 år tidligere havde jeg sgu givet WARHOL baghjul” - siger VIVA med en slet skjult ærefrygt i stemmen over at nævne MESTEREN. ”Det moderne gennembrud ” er jo brugt før, men det er det udtryk, der er mest dækkende, når han skal beskrive sine nyeste værker.

”Jeg har hverken opfundet en ny blå farve (ARNOLDI) eller tænkt mig at slå en prut i en pose - nedsænke den i Philipinergraven - så folk kan ta’ den op om 50 år og lugte til en ægte kunstfims (HORNSLET). Jeg blender heller ikke kulturministeren eller lign. I stedet tager jeg en masse små og store malerier, som jeg har malet det seneste år der ikke har andet til fælles, end at jeg´ har malet dem – og sætter dem sammen i en større sammenhæng.

Som mosaikker eller brikker i det store spil placeres de ved siden af hinanden. Små unikke kunstværker der bliver til et´ stort kunstværk. Hvem sagde INTEGRATION? Jeg mener, det er jo også noget med at få en masse farver til at passe sammen, ikke? Endvidere har jeg malet nogle visuelle lykkepiller, så folk helt gratis kan komme og blive i godt humør”.

Birger VIVA Lindahl håber hermed, at hans udstilling vil skabe ”GOOD VIBRATIONS” – og lader champagnen springe på en officiel OPTUR den 20. februar hvor der er fernisering på Tobaksgaarden kl. 19 -21.

OPTUR! Kan opleves på Tobaksgaarden i perioden 20. februar - 7. marts 2010. Alle hverdage kl. 10-18, weekend kl. 14-17

Læs mere om udstillingen her: http//www.tobaksgaarden.dk/default.asp?Kategori=68&Valg=202&Artikelnr=1391
Optur på Tobaksgaarden 20. februar - 7. marts 2010
Optur på Tobaksgaarden 20. februar - 7. marts 2010

Visuelle lykkepiller til Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce