Begge er i Danmark som volontører på Bernardshus i Årup gennem det EU-finansierede frivilligprogram EVS. Det er udveksling og frivilligt arbejde, så de får ikke løn, kun lommepenge.

Luca er 20 år, kommer fra Østrig og har arbejdet på Bernardshus siden 1. maj og skal være der til 1. april næste år. Han bor midlertidigt på Brenderup højskole, er uddannet kok og er en glad og udadvendt fyr. Han er meget sportsinteresseret, men har også interesser inden for musik og bøger, og han kan lide at færdes i naturen.

Patrizia er 18 år og kommer fra Tyskland. Hendes ophold i Danmark er fra 1. september til 31. juli næste år. Patrizia har en gymnasial uddannelse, og hun er en glad og udadvendt pige. Og så taler hun dansk!

Dagligdagen skal ikke laves om, når jeres nye ”søn/datter” kommer. De indgår i familiens hverdag med glæder og hygge, men også med gøremål, ansvar og pligter.

Der stilles ingen krav til familien med hensyn til sprogkundskaber, størrelse eller alder – blot skal man have en ekstra seng og plads ved spisebordet. Den unge skal lære dansk kultur på bedst tænkelige måde – ved at dele hverdagen med en dansk familie.
Altså kost og logi, men ikke lommepenge!

Er I åbne for nye indtryk, og har I hus- og hjerterum, vil vi gerne høre fra jer.

Ring til Benthe på 24 81 85 33
eller send en mail: minka@adr.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet