Har du vandskræk eller vil du gerne lære at svømme crawl?

Jeg er ved at opstarte svømmehold for voksne i Glamsbjerg svømmehal og tilbyder 2 forskellige hold.
Der bliver et vandtilvænningshold i varmtvandsbassin og et svømmeteknik-hold i 25 meter (dybt) bassin med primært fokus på crawlteknik. Kravet til dette hold er blot, at du er tryg ved at have hovedet under vand og kan svømme 25 m. (Fx bryst eller andet)

På vandtilvænning er der fokus på tryghed, vandtrædning, vejrtrækning og kontrol i vand. Et tilbud målrettet dig med vandskræk eller dig som bare ikke er vant til al begå dig i vand.
Lige nu er detaljerne ikke helt på plads, men det er hos Vestfyns svømmeklub og en hverdagsaften (nok tirsdag eller torsdag) i det nye år.
Hvis du er interesseret eller kender nogle, der er interesserede, så kontakt mig rigtig gerne, enten på mail: carsten_harboe79@yahoo.com eller på tlf 61 68 98 48.
Glade svømmehilsner fra Carsten

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet