Lørdag d. 6 marts kl. 20 afholder Industrien en intens koncert med den legendarisk folkrock-gruppe Oysterband.
Oysterband er et af de tilbagevendende store navne på Tønder Festivalen, hvor de skiftes med skotske Runrig til at sparke festivalen i gang. Og det er noget de kan – musikalsk set - sparke i gang!

Oysterband spiller levende folkrock, og det har de gjort de sidste 30 år. Selv om musikken ikke er traditionel engelsk folkemusik, skinner kærligheden til "rødderne" igennem. "Rødderne" er en tradition med integritet, masser af indlevelse, lidenskab og menneskelige følelser - uanset hvad vi kalder det, er det god musik!

De er blevet beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock, så det nogle af de tunge drenge, der kommer til Aarup.

En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen og så lidt til - så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse på Industrien.

Billetter kan stadig bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 23 43 eller på mail billet@raastof-industrien.dk
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet