Efter mange måneders arbejde med musik, sang og tekster, såvel i skolen som i hjemmet, blev spændingen udløst for 6A og 6B på Haarby Skole, da de torsdag aften opførte teaterstykket "South Side" i Haarby Hallerne.
Stykket, der handler om to bander - Ulvene og Ørnene - der kæmper om magten i det samme kvarter, indeholder sang, musik, slåskampe, drab og kærlighed, og blev afviklet i fin stil til stor begejstring for et medlevende publikum bestående af forældre, søskende, øvrige familie og venner.

Alle elever var involveret i teaterstykket, enten som skuespillere, musikere eller lyd- og lysfolk, ligesom kulisserne var fremstillet af eleverne.

Efter forestillingen var der mulighed for spisning og hyggeligt samvær på skolen, der var festligt pyntet med masker, figurer m.v., fremstillet af andre elever.

En fin tradition som eleverne på de yngre klassetrin ser frem til at være i centrum af.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet