Socialdemokratiet trak sig sejrrigt ud af mandagens valgmøde på Industrien i Aarup. Partier vandt i hvert fald den Store Valgkagedyst. Det var nemlig sådan, at partierne skulle møde op med en kage, der smags- og udseendemæssigt skulle præsentere partiets politik. Et dommerpanel - bager emeritus Bjarne Ådal, Casper Andersen, Hotel Aarup Kro og fire skoleelever – cremen af Aarups ungdom – smagte sig igennem otte kager og da pointene blev talt op, kunne de kåre socialdemokraternes ”Din hverdag vores politik"-kage, som vinder.
Inden det kom så vidt, havde politikerne krydset klinger på ni kommunalpolitiske spørgsmål. Ikke mindst det faktum, at 25 procent af de 25 og 29 årige i Assens er på offentlig forsørgelse – ud over SU – som betyder, at kommunen på det punkt er nummer 92 ud af 98 kommuner – gav anledning til stor debat.

Arrangørerne af valgmødet, Aarup.dk og Aarup Lokalråd, ser tilbage på en succesoplevelse:

Lasse Helner, som åbnede valgmødet med tre sange og et par anekdoter fra sin opvækst i Aarup, var i topform.
Politikerne var alle meget engagerede, og der blev fyldt godt op på stolerækkerne. Foruden 13 politikere, et par håndfulde hjælpere var der 141 tilhørere.

Arrangører:
Henrich Svendsen, Aarup.dk og Kjeld Alsholm, Aarup Lokalråd

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet