Intet mindre end to dejlige udendørs sommer-koncerter venter publikum på Tobaksgaarden. Feriedagene omkring Kristi himmelfart byder på Magtens Korridorer og Kim Larsen & Kjukken. Og så er sommeren ligesom skudt i gang…!

MAGTENS KORRIDORER 24. MAJ KL. 20
Lad os begynde med et rockeventyr: For det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne en gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.
2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

KIM LARSEN & KJUKKEN 25. MAJ KL. 20
Kim Larsen & Kjukken glæder sig altid til sommeren, som i år byder på koncerter under åben himmel i både Danmark, Norge og Sverige.
Sommeren 2017 er naturligvis ingen undtagelse – og i lighed med sidste år har Kim Larsen valgt at turen skal begynde i Tobaksgaarden. Med sine fynske legekammerater i Kjukken, starter Kim Larsen turbussen op 25. maj og sætter kurs mod Assens.

Koncerten vil blive en generøs musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og vil dermed repræsentere sange fra hele den mere end 45 år lange karriere.
Kim Larsen & Kjukken arbejdede igennem 2016 på indspilninger af nye sange og udgiver i foråret 2017 et nyt album. Singleudspillet Moder Jord er allerede ude nu og du kan se og høre sangen i den officielle video her: https://youtu.be/aY6-­‐RjJBqhs

BILLETSALG
Billetsalget til begge koncerter begynder tirsdag den 7. marts kl. 10 – og billetter kan købes via Tobaksgaardens hjemmeside www.tobaksgaarden.dk eller på Tobaksgaarden 64 71 20 31

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet