Torsdag aften er der mulighed for at opleve aktuelle og veloplagte Peter A.G. med det nye show: “Det Scene Show II”. Showet som i sidste måned havde premiere i Glassalen i Tivoli - spiller på Tobaksgaarden i Assens, hvor Peter før har spillet.

Peter A.G. udforsker atter sit omfattende bagkatalog af kendte og ukendte sange, som han serverer akustisk for publikum krydret med anekdoter og livskloge betragtninger i Det Scene Show II.

Alene akkompagneret af guitar og mundharpe sprang Peter A.G. forrige år ud som solist. Vingerne kunne bære, og den nybagte folkesanger landede lige der, hvor publikum og anmelderne mødtes. Successen var overvældende - med 32 udsolgte koncerter, som vidner om en kæmpe publikumsinteresse, der kun bliver ved med at vokse.

TID & STED: Tobaksgaarden, Assens torsdag 10. oktober kl. 20
BILLET: 64 71 20 31 eller på dette link http://www.tobaksgaarden.dk/index.php/kalender?id=184

Peter A.G. i TV2 Go Morgen 3. oktober. http://www.youtube.com/watch?v=LF3degdlbrc

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet