NOAH I ASSENS


NOAH I ASSENS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordisk poplyd med højt til loftet klinger på Tobaksgaarden lørdag aften.

Den nye unge talentfulde pop-duo NOAH er gennem det sidste år indtrådt på den danske musikscene med dobbeltplatin-singlerne “Alt Er Forbi” og “Over Byen”, der udviklede sig til nogle af landets største radiohits og ikke mindst med den nye single ”Det’ Okay”, der er gået direkte #1 på iTunes.
De tre pop-singler har allerede solgt mere end 50.000 Downloads og NOAH har vist sig som en af landets mest populære acts på det nye streaming-marked med nu to gange dobbelt-platin for mere end 7,5 millioner Streams. Flere af landets største musikmedier har således også spået duoens helt store gennembrud i år, i forbindelse med debutalbummet.

Det startede med et soloudspil som P3s uundgåelige i 2007 for forsanger Troels Gustavsen, hvorefter han det efterfølgende år begyndte at skrive og producere sange med skolekammeraten Lasse Dyrholm. Det virkede som det helt rigtige samarbejde, for det viste sig hurtigt, at de to kunne noget specielt sammen. De fik skrevet en masse sange og da de besluttede, at uploade én af dem på Youtube, tog det for alvor fart. Sangen fik lynhurtigt skabt opmærksomhed fra både nye fans og pladeselskaber. Lasse og Troels skrev under på en pladekontrakt og i januar 2012 udgav de som NOAH, deres første single ”Alt Er Forbi” på Copenhagen Records.

I maj måned udkom NOAH’s debutalbum. Et debutalbum skrevet, komponeret og produceret af drengene selv med en ny nordisk poplyd. Det musikalske univers vil gennem fængende popmelodier og tekster om udødelige emner som drømme, håb og sorger, fortælle om stærke følelser med højt til loftet og plads til både den ensomme melankoli og spirende lykke.

Lørdag aften kan man opleve dem på scenen i Tobaksgaarden. Det er NOAHS første store Danmarks-turné og her har de inviteret sangeren og sangskriveren BJØRNSKOV med som ’special guest’. BJØRNSKOV hitter lige nu med singlen ”Vi Er Helte” og står også bag de to radiohits ”En Anden” og ”Lysår”. Hans debutalbum forventes ude i 2014.

NOAH-forsanger Troels fortæller:
”Bjørnskov er ikke bare en talentfuld sangskriver, men også en super dygtig performer og ikke mindst en sympatisk fyr. Med sine tre seneste singler har han ydermere vist at han jolaver hits, så vi er alt i alt rigtig glade for at kunne præsentere ham somgæst på vores turné”

NOAH har tidligere spillet udsolgte koncerter i både Århus og København og den annoncerede koncert i VEGA d. 16 oktober er allerede meget tæt på udsolgt. På touren vil man selvfølgelig kunne opleve hitsinglerne og sangene fra debutalbummet, men duoen vil ydermere også spille helt nyt materiale sammen med deres liveband bestående af Kasper Falkenberg(Guitar), Peter Buch(Bas) og Jesper Thomsen(Trommer).

TID & STED: Tobaksgaarden, Assens lørdag 19. oktober kl. 21
BILLETSALG: http://www.tobaksgaarden.dk/index.php/kalender?id=407
LYTTE-LINK: http://www.youtube.com/watch?v=zUx8j4LXj8k

NOAH I ASSENS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce