Så er FYN LIVE atter på gaden - hold øje med din lokale avis i den kommende dage - der er masser af god læsestof og gode koncerter, som du kan glæde dig til!

I denne udgave af FYN LIVE kan du se frem til artikler og interviews med bl.a. den amerikanske jazz-diva Dianne Reeves som pryder forsiden, canadiske Ben Caplan, Kenny Wayne Shepherd, Lucy Woodward, Lasse Helner i nyt spændende musikalsk samarbejde, Kira Skov om foranderlighed og mange andre.

Og så kan du læse om et nyt spændende trio samarbejde på Tobaksgaarden – NEW ORGAN TRIO - omkring et hammondorgel med fremtrædende solister.

Endelig kan du også i denne udgave finde FYN LIVEs anbefalinger – i alt 28 koncerter som du bør opleve før din nabo. Læs hvorfor!

Læs også artiklen om erhverslivet og musikken: Sammenhold, kreativitet og musikglæde er filosofien bag Tobaksgaardens erhvervsklub. FYN LIVE har talt med nogle af medlemmerne og stillet 5 hurtige spørgsmå om deres forhold til musik og om hvilken koncerter de glæder sig til at opleve på Tobaksgaarden i sommer/efterår.

FYN LIVE er uden sammenligning Danmarks største musikblad med et oplag på 267.000 eksemplarer. I denne uge bliver bladet distribueret til samtlige fynske husstande sammen med den lokale avis. 5.000 eksemplarer vil være at finde på hotspots – særligt på caféer og kulturinstitutioner. Og så findes bladet naturligvis også i en digital udgave som er suppleret med lyd, video og gode links.

Allerede nu kan få et smugkig i bladet: www.fynlive.nu

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet