Granly Aktivitetscentret byder i hele marts måned på en udstilling med billeder af Kirsten Mougaard fra Assens.
Marts måneds udstiller på Granly Aktivitetscenter er Kirsten Mougaard, der kalder sig selv natur- og portrætmaler. Hun stammer fra Ølgod, men har i næsten 10 år boet i Assens, hvor hun har delt sine fritidsroller ligeligt mellem musikken og maleriet.

Den autodidakte kunstmaler har specialiseret sig i bl.a. portrætter af den kongelige familie. Hun maler ikke efter levende model, men på grundlag af fotografier og de indtryk hun får af de kongelige, når de f. eks. optræder live på tv.

Foruden portrætter af dyr og mennesker samt landskabsmalerier har hun også ladet sig inspirere af bl.a. eventyret "Den lille Idas blomster" af H.C. Andersen.

Granly Aktivitetscenter er åbent alle hverdage i vinterhalvåret kl. 9 – 16:30 (undtaget fredag) og tilbyder en række aktiviteter som edb, sang, kortspil, knipling, blomsterbinding, filtning, strikning, maling, foredrag.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet