I løbet af 2015 og 2016 har Michael Learns to Rock været næsten konstant på farten. Rejserne har været mange og har ført bandet til blandt andet byer som Singapore, Kuala Lumpur, Jakarta, Medan, Bandung, Makassar, Manado, Bali, Surabaya, Solo, Port Moresby, Manila, Bangkok, Macau, Hanoi, Taipei, Beijing, Shanghai, Shenzhen, New Delhi, Guwahati, Nagaland, Kolkata, Goa, Tenggarong – ud over naturligvis en række koncerter i Danmark.

Bandet, der som intet andet dansk band har opnået legendestatus i Asien, kommer forbi Tobaksgaarden i Assens torsdag den 23. marts.

Michael Learns to Rock har ikke haft så travlt i de seneste 15 år, og har derfor nydt efteråret 2016 med et par måneders velfortjent pause fra de lange rejser. Tiden er blevet brugt til sangskrivning og indspilninger af nye sange, som vil blive præsenteret i Danmark i løbet af 2017.

Når Michael Learns to Rock lander i Assens på deres mini-Danmarks-turné, er det derfor med et par nye sange i bagagen - og selvfølgelig en lang række af de velkendte og store oplevelser.

Sidste år var hele Danmarksturnéen udsolgt, så man skal skynde sig at få fat i en billet. Man kan købe billetter via Tobaksgaardens hjemmeside www.tobaksgaarden.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet