I årene der er gået, har han levet et tilbagetrukket liv i sit atelier, hvor han har lagt al sin sjæl og kreativitet i sine kendte og farverige malerier og skulpturer. Men dér, mellem pensler, farver og ler, har musikken hele tiden levet. Trommesæt, klaver og harmonika har været inden for rækkevidde og i pauserne mellem arbejdet med billederne og de mange udstillinger, har Leif de seneste to år komponeret og skrevet helt nyt materiale. Sange om det farverige liv, barndommen og kærligheden – og som kun han kan.

Efter 28 år savner Leif Sylvester publikum og det umiddelbare, der kan opstå live – og derfor drager han her i foråret på turné landet over. Og Leif er ikke fedtet, når der skal folk med på scenen, så han har allieret sig med 9 topprofessionelle musikere, der er klar til at give dig en fest, du aldrig har været med til før.

Alt er nyt – og så alligevel ikke. En af musikerne var med, da Leif var på scenen for 28 år siden. Musikalsk kan du glæde dig til en aften med rock og blues og en veloplagt Leif Sylvester, der er tilbage, hvor det hele begyndte.

Family and Friends kalder han bandet, som spiller sammen med Sylvester på Tobaksgaarden lørdag 25. marts. Her vil han opleve scenen, publikum og musikken sammen med de håndplukkede musikere. Og han gæder sig - til musikbladet Fyn Live udtaler Sylverster:

“Det er det, jeg glæder mig allermest til. Det er sjovt at lave musikken og skrive teksterne, men når jeg forestiller mig alt dette, er det scenen, jeg ser. Folk, der bliver blæst væk, og at det svinger fra første nummer. Selv lister jeg mig ind og sætter mig på scenen og svæver ud til sidst, og så håber jeg, at publikum tænker: “Det var satans. Der tog han sgu røven på os.” Hvis I allesammen gik og troede, at jeg var færdig.”

Leif Sylvester er også aktuel med ny udstilling, som kan opleves på Tobaksgaarden fre til 2. april 2017 - læs mere på www.tobaksgaarden.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet