Räfven er et ekstremt seværdigt band, der med højenergisk folke- og verdensmusik skaber en voldsomt festlig og intens stemning. De nyder meget stor respekt i hjemlandet, hvor de er en institution på livescenen. Räfven bliver af mange betragtet som Sveriges bedste liveband - og det er velfortjent!
Med 8 meget dygtige musikere og et væld af forskellige folkemusikinstrumenter, leverer Räfven et fantastisk og uforudsigeligt show, som alle må overgive sig til.
Intet sted eller publikum er for stort eller for småt for Räfven - de gør noget særligt ud af kontakten med publikum, uanset hvor de kommer!
Räfven er ubegrænset, og udtrykker deres musik frit mellem tider, kulturer, traditioner og kontinenter
De retter nu for første gang i nyere tid, blikket mod Danmark.
Räfven kommer fra Gøteborg, og de laver uden problemer udsolgte koncerter over hele Sverige, ligesom de turnerer i store dele af Europa og er et stort festivalnavn i Japan.

Oplev dette fantastisk spændende liveband på nærmeste hold.

Billetter kan købes på www.musikpaaindustrien.dk
Pris: ikke medemmer 140 kr. medlemmer 115 kr.
Handikappede med hjælperkort, kan få hjælper gratis med til koncert.

MUSIK SKAL HØRES LIVE, DET GØR MAN BEDST PÅ INDUSTRIEN :-)

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet