D-A-D SANGEREN HAR PRIKKET 17 BYER UD, SOM HAN GERNE VIL BESØGE I FORÅRET 2018. ASSENS ER DEN ENESTE BY PÅ FYN!

Jesper Binzer udgiver sit første soloalbum 3. november og i den forbindelse laver han 3 eksklusive koncerter. Den egentlige turne begynder 1. marts 2018 – og allerede den 8. marts vil han stå på Tobaksgaarden.

For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv. Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro.

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på et nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var i gang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Se den nye lækre video fra Binzer her: https://www.youtube.com/watch?v=FBn3k-w2YxY

Billetsalget begynder fredag 6. oktober kl. 10 - og billetter kan købes via Tobaksgaarden hjemmeside www.tobaksgaarden.dk eller bestilles ved henvendelse på Tobaksgaarden 64 71 20 31

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet