Kom til storslået musical på VG

Ingen musical uden en musicalplakat. Caroline Vikke Lundholm Madsen vandt plakatkonkurrencen med denne plakat til årets forestilling. Caroline går i 2.c på Vestfyns Gymnasium.

Kom til storslået musical på VG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beatles-musicalen, ”Across the Universe”, opføres i Glamsbjerg Kulturcenter den 28.- 29. og 30. januar. Forestillingen har mere end 150 medvirkende elever og bliver en stor oplevelse for alle musik- og teaterinteresserede, lover instruktør Kristian Bahr.

Fra fredag den 15. januar er det muligt for alle interesserede at sikre sig billetter til Vestfyns Gymnasiums helt store kulturelle satsning. Musicalen ”Across the Universe” er bygget op omkring 25 af Beatles’ klassikere, og henvender sig til alle, der holder af teater og musik. Forsalget begynder fredag den 15. januar, og billetterne kan købes i Glamsbjerg Boghandel. Resterende billetter vil blive solgt ved indgangen en halv time før forestillingen. Den 28. og 29. januar begynder forestillingen kl. 19.30. Lørdag den 30. januar er der eftermiddagsforestilling kl. 15.00. Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn.

- Vi håber, der kommer rigtig mange, og her mener jeg ikke kun folk med tilknytning til VG, men alle der har interesse i at få en unik teater- og musikoplevelse, siger instruktør og lektor Kristian Bahr.

Kom til storslået musical på VG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce