Beatles-musicalen, ”Across the Universe”, opføres i Glamsbjerg Kulturcenter den 28.- 29. og 30. januar. Forestillingen har mere end 150 medvirkende elever og bliver en stor oplevelse for alle musik- og teaterinteresserede, lover instruktør Kristian Bahr.
Fra fredag den 15. januar er det muligt for alle interesserede at sikre sig billetter til Vestfyns Gymnasiums helt store kulturelle satsning. Musicalen ”Across the Universe” er bygget op omkring 25 af Beatles’ klassikere, og henvender sig til alle, der holder af teater og musik. Forsalget begynder fredag den 15. januar, og billetterne kan købes i Glamsbjerg Boghandel. Resterende billetter vil blive solgt ved indgangen en halv time før forestillingen. Den 28. og 29. januar begynder forestillingen kl. 19.30. Lørdag den 30. januar er der eftermiddagsforestilling kl. 15.00. Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn.

- Vi håber, der kommer rigtig mange, og her mener jeg ikke kun folk med tilknytning til VG, men alle der har interesse i at få en unik teater- og musikoplevelse, siger instruktør og lektor Kristian Bahr.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet