Køng forsamlingshus


Køng forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 20. januar 2010 holdt Køng forsamlingshus generalforsamling hele 2 gange i løbet af aftenen. Køng forsamlingshus har 2 bestyrelser, en bestyrelse som står for husets drift og siden 1997 har Køng forsamlingshus haft en støtteforening. Støtteforeningens formål er at støtte Huset økonomisk.

Til Husets bestyrelse var der genvalg til bestyrelsen til Susanne Johansen, Ellen Thulstrup og Preben Huusom. Næstformand Finn Trabandt ønskede ikke genvalg. Per Hvidkjær Pedersen blev valgt til bestyrelsen.

Formanden Niels Johansen kunne fortælle at Køng forsamlingshus har fået sin egen hjemmeside, www.koengforsamlingshus.dk , hvor man kan følge med i husets virke.

Bestyrelsen har siden hen konstitueret sig med Niels Johansen som formand, Per Hvidkjær Pedersen som ny næstformand, Preben Huusom som kasserer. Peter Thøgersen, Ellen Thulstrup, Susanne Johansen og Elin Bjerg som øvrig medlemmer i bestyrelsen.

I støtteforeningen var der genvalg til formanden Keld Pedersen og Aase Nielsen. Næsteformanden Mette Nielsen ønskede ikke genvalg. Lone Gudumlund blev valgt til bestyrelsen.

Formanden Keld Pedersen kunne fortælle at Støtteforeningen havde via kontingenter og overskud fra diverse arrangementer kunne overfører ca. 26.000 kr. til Huset og at der var henlagt penge til et nyt scenetæppe.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Keld Pedersen som formand, Lone Gudumlund som ny næstformand, Gitte Madsen som kasserer. Ellen Thulstrup og Aase Nielsen er de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Køng forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce