Filminstruktøren Martin Schmidt, der har instrueret filmene Sidste Time, Mørkeleg, Afmagt og Bag det stille Ydre, samt flere afsnit af Rejseholdet, Ørnen, Nikolaj og Julie og Jul i Valhal, gæster Vestfyns Gymnasium og Vestfyns Handelsgymnasium.
Martin Schmidt fortæller blandt andet om arbejdet med idé, manuskript, casting, lydeffekter og filmmusik. Mange af filmverdenens "hemmeligheder" bliver afsløret. Desuden bliver der mulighed for at høre om forskellene på TV drama og arbejdet på spillefilm. Martin Schmidt supplerer foredraget med filmklip og forskellige scener fra Rejseholdet, Ørnen og Jul i Valhal.

Fællesarrangementet finder sted mandag d. 1. marts kl. 10.15 i kantinen på Vestfyns Gymnasium og Vestfyns Handelsgymnasium. Evt. interesserede er velkomne.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet