KONGEN, SANGSKRIVEREN OG ROMANTIKEREN


KONGEN, SANGSKRIVEREN OG ROMANTIKEREN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er store personligheder Tobaksgaarden præsenterer i de kommende dage. Og det er tydeligvis højsæson på Tobaksgaarden, som i kommende uge byder på intet mindre end 4 koncerter med 6 spændende artister. Samtidig oplever kulturhuset i Assens en massiv interesse for spillestedets forårs- og efterårskoncerter.

Carl Emil Petersen ”der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund” (Kim Skotte/Politiken) spiller torsdag den 15. marts.

Fredag den 16. marts byder Tobaksgaarden på intet mindre en 3 acts: Ægteparret Smokey And The Mirror fra Arkansas sammen med danske The Sentimentals ledet af M.C. Hansen, som netop fredag aften modtog Hansen prisen som Årets Sangskriver ved DMA FOLK AWARD. Det er også på denne aften, at makkerparret Niels ”Nisse” Borup og Martin Otto varmer op med egne numre akkompagneret af guitarer, footstomp (gammel kuffert) og banjo.

Lørdag står den på Frokostjazz og generationsmøde i Cafe Tobaksgaarden. To markante jazznavne tordner sammen omkring noget af det fornemmeste kvartetpsil. Det er den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo og den fransk-portugisiske klavervirtuos Olivier Antunes som har lagt op til et spændende musikalsk møde mellem to virtuose jazzmusikere i en kvartet som tæller ikke mindre end i alt fire stjerner på den europæiske jazzhimmel.

Tobaksgaarden runder lørdagen (17. marts) af med anmeldernes og koncertgængers darling, Bisse. Sidste år væltede Bisse nærmest publikum omkuld på Tobaksgaarden med sin meget performance. Og til de som endnu ikke har oplevet en koncert med Bisse og opfordringen klar og tydelig fra Tobaksgaarden: Du er gået glip af noget – hvis du ikke har oplevet en koncert med Bisse!

Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande i hele 2017 lagt vejen forbi et udsolgte spillesteder og festivaler. Bl.a. Berlingske Tidende anmeldte Bisses koncert på Northside med ordene ”Kong Bisse af Northside”.

Billetter til Tobaksgaarden koncerter kan købes via hjemmesiden www.tobaksgaarden.dk hvor man også kan læse mere om de omtalte musikere.

KONGEN, SANGSKRIVEREN OG ROMANTIKEREN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce