Jan Monrads morsomme og musikalske soloshow – sammen med musikdirektør Øyvind Ougaard – kommer til Industrien i Aarup på fredag d. 26. februar.
Her i 2010 kan Jan Monrad se tilbage på 40 år som en sjov mand i latterens tjeneste på Danmarks mange små og store scener. Sammen med sin mangeårige makker Søren Rislund, har Jan Monrad begejstret og moret det ganske land - ikke mindst når han er trukket i den blå kittel med sin herlige Mogens-figur.

Jan Monrad er en ener indenfor dansk underholdning. Med sit lune og sine lidt skæve humoristiske synsvinkler forstår han, at perspektivere tingene sådan lidt på hovedet - lidt frækt og lidt sort - så det er vanskeligt ikke at komme til at grine.

I showet på Industrien indgår en perlerække af Monrads sjove monologer, ligesom der selvfølgelig også bliver lejlighed til at hilse på Mogens.

Der er nogen, der siger, at latter er sundt – og direkte helbredende. Under alle omstændighed er denne aften med Jan Monrad på Industrien en fantastisk lejlighed til at have brugt lattermusklerne … og på den måde er der vel tale om en form for motion, som de fleste af os kan nyde at være med til!

Billetter til showet kan købes ved henvendelse til Aarup Bibliotek, ved at ringe tlf. 64 43 23 43 - eller ved at sende en e-mail med bestillingen til billet@raastof-industrien.dk.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet