JUL PÅ SVENSK


JUL PÅ SVENSK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandet Räfven inviterer dig til alternativ jul i kærlighed og mangfoldighed! Med glæde, dans og sving samles vi omkring julens budskab om åbenhed, kærlighed og fællesskab.

Räfven kommer fra Göteborg og med mere end hundredvis af vilde og udsolgte koncerter er de blevet kendt som et af Sveriges mest uimodståelige live bands. I de senere år har Räfven også vundet et stort internationalt publikum – og er nu klar til at indtage Danmark. De starter i Assens 15. december.

Räfven er grænseløs - ligesom verden skal være. Deres musik og det musikalske udtryk låner og rejser frit mellem tider, kulturer, traditioner og kontinenter.

Bandet leverer hurtig club dansemusik, hvis primære formål er at genoplive og styrke kampen for menneskehed og kærlighed. Publikumskontakt og ægte spilleglæde er i højsædet, når Räfven spiller sin mærkelige blanding af balkan og sigøjnerpunk.

På scenen bliver de otte ulige gypsy-punkere til en samlet organisme, der leverer et frenetisk utæmmet musik-mix, som man kun blive glad i låget af.

Räfven holder iøvrigt også også en Guinness Verdensrekord, som det band der har spillet flest koncerter indenfor et døgn - 12 stk.

BILLETSALG & INFO: www.tobaksgaarden.dk

JUL PÅ SVENSK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce