Hundetræning: DyrlægeRingen har ansat ny instruktør i hundeadfærd

Hundetræner Tanja Jæger med sine tre genbrugshunde. Fra venstre: Mille (2-år, oprindelig græsk gadehund), Maddie (3-år,Tibetansk Spaniel) og Zika (11-år, blanding af Retriever og Border Collie) Foto: DyrlægeRingen

Hundetræning: DyrlægeRingen har ansat ny instruktør i hundeadfærd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommerup Dyreklinik - der er en af DyrelægeRingens fire klinikker - åbner sæsonen for hundetræning med ny instruktør i uge 8.

Hundenes nye ven hedder Tanja Jæger. Hun er uddannet hundeadfærdsinstruktør fra Nordic Dog Behavioral Center. Hun har også et væld af kurser inden for hundeadfærd, hundesygdomme og selvfølgelig hundetræning. Derudover er hun i øjeblikket ved at videreuddanne sig til hundeadfærdsbehandler.

"Hundetræning er et område i vækst over hele landet. Det mærker vi også på Fyn. Hundetræning er ikke længere blot noget, som du går til, når du har fået hvalp. Hundetræning er sund og udviklende træning hele livet - og en god vej til at styrke båndet mellem hund og ejer," fortæller dyrlæge Inge Ottesen fra DyrlægeRingen.

Hos DyrlægeRingen kan du i øjeblikket vælge mellem hvalpetræning, lydighedstræning og avanceret lydighedstræning tirsdage eller søndage. Dertil kommer enetimer med Tanja Jæger, når det passer dig.

"Holdtræning er en rigtig god ide, fordi din hund lærer at omgås andre hunderacer - store hunde og små hunde. Og det er jo den virkelighed, som hundene møder på fortovet eller i hundeskoven. Men derudover kan det være fint at supplere eller starte med en enetime, hvis din hund har et særligt behov. Det kan være i forbindelse med genoptræning, vægttab eller forandringer i familien som ny baby, skilsmisse, mange feriegæster eller lignende, som påvirker din hunds dagligdag og udfordrer dens adfærd," forklarer Inge Ottesen.

Tanja Jæger har selv tre genbrugshunde, som hun netop har overtaget, fordi de mistrivedes hos hver deres tidligere ejere. En af hundene startede endda sit liv som græsk gadehund. Nu har de alle det godt hos Tanja, der kommer fra Bellinge, men til daglig bor i Vejle.

Læs mere om Tanja og de forskellige hold her: http://www.dyrlaegeringen.dk/hundetraening/hundetraening

Tommerup Dyreklinik ligger 15 minutters kørsel sydvest fra Odense.

Hundetræning: DyrlægeRingen har ansat ny instruktør i hundeadfærd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce