HAR DU GULD PÅ LOFTET?

Foto fra Tobaksgaarden Julemarked 2012

HAR DU GULD PÅ LOFTET?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tobaksgaarden offentliggør med glæde endnu et spektakulært kulturtiltag som hele Assens kan få stor glæde af: Den Røde Hal – en 420 m2 kunst- og markedshal. Forberedelserne til første kæmpeprojekt er allerede i fuld gang, og du kan i høj grad tage del i løjerne.

GULD PÅ LOFTET?
Hver weekend hele sommeren vil Den Røde Hal nemlig blive forvandlet til flotte loppemarkeder for enhver smag, pengepung og aldersgruppe. Er du f.eks. til: Legetøj & Dimser, Tøj & Tasker, Design & Luksus, Indbo & Møbler, Rester & Ragelse, så er det med at få tømt skabe og lofter for overflødige sager og omsat til en god handel.

DEN RØDE HAL
Tobaksgaardens kulturchef Lasse Tajmer lægger ikke skjul på ambitionerne med den nye kæmpe hal: ”Efter et meget velbesøgt julemarked – hvor vi første gang fik lov til at låne hallen – har vi fået en aftale på plads med Georg Gundersen omkring den fremtidige anvendelse af den gamle tobakslagerhal, som vi i dag kalder Den Røde Hal. Vi glæder os kolossalt meget til at slå portene op for nye markante kulturoplevelser. Tobaksgaardens formål er jo netop, at skabe kultur og oplevelser til hele Fyn, og jeg er sikker på Den Røde Hal vil supplere vores nuværende kulturudbud supergodt.”

KAPACITET OG AREAL FORDOBLET
Der er ingen tvivl om, at de ekstra 420 m2 vil influere positivt på Tobaksgaardens program fremover. Markeder, messer og store udstillinger er på tegnebrættet, men Lasse Tajmer holder endnu kortene tæt på kroppen: - ”Der er egentlig ikke grænser for, hvad Den Røde Hal kan bruges til. Vi står nærmest med et luksusproblem, og jeg vil godt benytte lejligheden til at opfordre borgere og erhvervsdrivende til at byde ind med ideer.

HVAD VIL DU?
Hermed er opfordringen givet videre. Hvis du savner et skateshow, boksestævner, et rulleskøjtediskotek, en kattemesse, internationale fotoudstillinger, et kunsthåndværkermarked eller noget syvende her i Assens, så smid dit forslag på en mail til Tobaksgaarden på post@tobaksgaarden.dk.

TILMELD DIG
Tilmelding er godt i gang og ligetil: Skriv eller ring til Tobaksgaardens koordinator Mathias Grip på mathias@tobaksgaarden.dk eller tlf. 30 25 40 11 (alle hverdage kl. 9-15). Han kan fortælle nærmere om priser og praktisk. Læs desuden mere på www.tobaksgaarden.dk

HAR DU GULD PÅ LOFTET?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce