Da Gud var ung, drømte han om at blive forfatter. Men Gud blev ikke forfatter. Han blev psykolog, gift og fik tre børn.

Sådan starter traileren til filmatiseringen af Jens Blendstrups bestseller-roman "Gud taler ud". En skæv, sjov og rørende film af den prisbelønnede instruktør Henrik Ruben Genz med Søren Malling i sit livs rolle som Uffe (Gud).

I 80’erne vokser Jens og hans brødre op i et parcelhus i Risskov. Her regerer familiens overhoved, Uffe – Psykolog og selvbestaltet Gud i slåbrok og underbukser. Forandringer truer familiefreden, da Uffe sætter sig for at skrive sine erindringer. Huset fyldes af Uffes loyale patienter, der både yder Uffe moralsk og øldrikkende selskab. På drengeværelserne ulmer oprøret, mens mor Gerd Lillian kæmper bravt med at holde sammen på familien. Men før sønnerne, Jens, Thomas og Mikkel kan gøre sig frie af undertrykkelsen og blive voksne, kommer det til et afgørende opgør med ”Gud”.

Filmen kan ses i Tobaksgaardens biograf 12. - 18. oktober, alle dage kl. 19.30 (onsdag også kl. 11)
Billetter kan købes via Tobaksgaarden hjemmeside: http://tobaksgaarden.dk/f/gud-taler-ud/

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet