Funk-festen er tilbage: MEZZOFORTE


Funk-festen er tilbage: MEZZOFORTE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er stor glæde på Tobaksgaarden i Assens. Endnu engang kan spillestedet nemlig præsentere den islandske supergruppe Mezzoforte, som turnerer i Danmark i efteråret 2018. Eneste koncert på Fyn bliver på Tobaksgaarden i Assens den 31. oktober 2018.

Billetsalget begynder officielt torsdag 1. marts kl. 10 - men som medlem kan du allerede nu logge dig ind og sikre dig en billet.

Mezzoforte viste verden, hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skulle lyde - og det har de gjort lige siden slutningen af 70erne- Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer.

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983 og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes!

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017.

Islændingene spillede en totalt udsolgt og forrygende koncert på Tobaksgaarden i efteråret 2015 og leverede (som altid) en energisk koncert, der kombinerede virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte funky-melodiske temaer. Mezzoforte er den lækre funk lyd - tilsat masser af energi og stor spilleglæde.

Billetsalget begynder torsdag 1. marts kl. 10 - og billetter kan købes via Tobaksgaarden hjemmeside www.tobaksgaarden.dk

Funk-festen er tilbage: MEZZOFORTE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce