Der er stor glæde på Tobaksgaarden i Assens. Endnu engang kan spillestedet nemlig præsentere den islandske supergruppe Mezzoforte, som turnerer i Danmark i efteråret 2018. Eneste koncert på Fyn bliver på Tobaksgaarden i Assens den 31. oktober 2018.

Billetsalget begynder officielt torsdag 1. marts kl. 10 - men som medlem kan du allerede nu logge dig ind og sikre dig en billet.

Mezzoforte viste verden, hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skulle lyde - og det har de gjort lige siden slutningen af 70erne- Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer.

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983 og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes!

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017.

Islændingene spillede en totalt udsolgt og forrygende koncert på Tobaksgaarden i efteråret 2015 og leverede (som altid) en energisk koncert, der kombinerede virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte funky-melodiske temaer. Mezzoforte er den lækre funk lyd - tilsat masser af energi og stor spilleglæde.

Billetsalget begynder torsdag 1. marts kl. 10 - og billetter kan købes via Tobaksgaarden hjemmeside www.tobaksgaarden.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet