Vestfyns Gymnasium byder alle interesserede indenfor til et spændende foredrag med Ph.d., forfatter, sognepræst og ejer af firmaet Coaching-Kierkegaard, Pia Søltoft den 28. november 2017 fra kl. 19-21.

Pia Søltoft skal tale om reformationen, individet og individualismen og kommer i den forbindelse til at kredse om samvittigheden. Efter reformationen udgør Martin Luthers syn på samvittigheden nemlig en umistelig del af Nordeuropas åndelige dna. Reformationen er ikke blot en historisk begivenhed på linje med en vækkelse eller en verdenskrig. Reformationen satte det enkelte menneskes personlige ansvarlighed gennem samvittigheden i centrum – hvad enten mennesket var kristent eller ej. Samvittigheden er således ikke nogen privat mavefornemmelse, men derimod et fælles vilkår på tværs af religioner og kulturer.

Arrangementet er gratis, og gymnasiet trakterer med kaffe og kage.
Adressen er Langbygaardsvej 4 i Glamsbjerg.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet