Filmcafé med koreansk film


Filmcafé med koreansk film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarup: Før hed det Mad & Film. Nu hedder det Filmcafé. Konceptet er næsten det samme, og på fredag den 27. oktober viser Aarup Bio den koreanske film "The Handmaiden".
Aarup Bio har i mange år haft succes med konceptet Mad & Film. Så hvorfor lave om på det spørger vi Kirsten Rau, som er i filmudvalget i Aarup Bio: "Der er en tendens til at filmene er længere i dag end for få år siden. Vi spiser jo efter filmen, og det er ret sent at spise aftensmad kl. 22. Samtidig har der været lidt forvirring om, hvor meget mad vi serverer. Så det signal, vi gerne vil sende med det nye navn, er, at der er tale om smagsprøver på mad - og ikke et helt måltid" udtaler hun.
Konceptet er som hidtil at filmudvalget i Aarup Bio har valgt en rigtig god film fra et land, man ikke normalt ser film fra. Efter filmen serverer biografen så smagsprøver på mad med relation til det pågældende land.
På fredag går turen så til Korea med "The Handmaiden", som har vundet ikke færre end 59 priser på verdensplan. Efter filmen serverer Aarup Bio så smagsprøver på koreansk mad, som bliver serveret ved de hyggelige caféborde i biografsalen.
Filmens handling kort: I 1930'ernes Korea ansættes tyven Sookee som tjenestepige hos den unge japanske enke Hideko, som lever et isoleret liv hos sin onkel. Sookees hensigt er at franarre enken hendes arv sammen med sin mandlige kompagnon, som vil forføre Hideko og gifte sig med hende. Men som tiden går, bliver opgaven mere og mere kompliceret for Sookee, da hun forelsker sig i den smukke enke.
Filmen vises fredag den 27. oktober kl. 19:30. Af hensyn til smagsprøverne bedes man reservere billet på www.aarupbio.dk

Filmcafé med koreansk film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce