DyrlægeRingens nye Katteskole tiltrækker kattemennesker fra Jylland og Sjælland. Du kan også nå at komme med på kursus i april. Velegnet til dig, der har såvel indekat som udekat eller overvejer at anskaffe dig en.

Overskriften på kurset er "Leg intelligent med din kat". Det handler om leg og stimulering af kat. Du får både inspiration og redskaber til at stimulere din kat gennem leg i teori og praksis. Men sagens kerne er mere alvorlig end som så:

”Understimulering kan let føre til adfærdsproblemer hos en kat. Derfor er det vigtigt for kattens trivsel, at den bliver stimuleret tilstrækkeligt - og korrekt. På dette kursus bliver deltagerne derfor kloge på at aflæse deres kats behov, og i at lege både sjovt og sundt med kattene," siger underviser og katteadfærdsekspert Yvonne Thomsen.

Hun fastslår dog, at det ikke kun er gravalvorligt at være på katteskole:

”Hvem synes ikke, det er sjovt at lege med sin kat? På Katteskolen lærer du, hvordan du både har det sjovt med at lege med din kat og samtidig forebygge uønsket adfærd,” tilføjer kattedamen.

Yvonne er autoriseret veterinærsygeplejerske med mere end 15 års specialerfaring i katte. Hun arbejder som katteadfærdsbehandler og katteskoleinspektør hos DyrlægeRingen, der står bag Danmarks første katteskole.

”Katteskolen er et godt sted at starte, hvis du er ny katteejer. Men du kan også finde masser af inspiration som erfarent kattemenneske."

WORKSHOP OG TEORI
Kurset starter med teoretisk undervisning i, hvad aktivering er og hvordan katte leger naturligt.

"Når du kender kattes naturlige opførsel og behov, bliver du opmærksom på, hvordan du aktiverer din kat bedst - og ikke gør den stresset eller forskrækket," fortæller Yvonne.

Dernæst står programmet på workshop. Her lærer du at fremstille aktiveringslegetøj af genbrugsmaterialer og materialer fra naturen.

VÆLG MELLEM KURSER I GLAMSBJERG, TOMMERUP OG FAABORG
Kurserne bliver afholdt på tre af DyrlægeRingens klinikker.

Vælg mellem:
Tirsdag 12. april kl. 19-21.30 Sted: Glamsbjerg Dyrehospital
Lørdag 16. april kl. 14-16.30 Sted: Tommerup Dyreklinik
Onsdag 27. april kl. 19-21.30 Sted: DyrlægeRingen Faaborg

SE PRISER OG FLERE DETALJER PÅ DYRLAEGERINGEN.DK eller KATTESKOLEN PÅ FACEBOOK

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet