De unge vandpolospillere fra Tommerup har fået erfaringer med hjem fra to træningslejre, som de ellers ikke ville kunne få i Danmark.

Hele vandpoloafdelingen i Tommerup Svømmeklub brugte feriens første fire dage i Jylland på træningslejr. Her var der samlet over 60 spillere.
Herefter tog de ældste 23 spillere og tre voksne en tur til Budapest i Ungarn for at træne yderligere.

Det er jo det rene vandpoloparadis der i Ungarn, fortæller træner Karl-Emil Greve fra den højfynske svømmeklub.
Spillerne fra Fyn oplevede flere gange en totalt fyldt kæmpe svømmehal, hvor der på alle måder var godt gang i vandpolo.

Det er en stor vandpolonation - og der er spændende at opleve, fortæller Karl-Emil Greve.
Der var ikke tid til sightseeing, men til gengæld fik spillerne masser af træning og kamperfaring mod ungarnske hold.

Pigerne fra Tommerup mødte et dygtigt pigehold fra Budapestklubben BVSC. Her fik pigerne mulighed for at opleve en lidt anderledes spillestil. Pigerne i Budapest spiller mere fysisk kontant - uden at det bliver for voldsomt.

Træningslejrene har forberedt spillerne fra Tommerup til de kommende DM og pokalturneringer.
Det er en god måde at møde nye ukendte hold på, og det giver nogle erfaringer som vi ikke kan få herhjemme, fortæller Karl-Emil Greve.

Mange af spillerne har fået meget højere niveau, og Karl-Emil Greve glæder sig over nu, at råde over en meget mere bred trup.

Spillerne har betalt en stor del af turene selv, men træningslejrerne kunne ikke gennemføres uden de mange penge som støtteforeningen henter hjem på sponsorsvømning og andre arrangementer i Tommerup Svømmeklub.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet