Kulturhuset Industrien er åbent fra kl. 17 - 20, hvor alle foreninger er tilstede og gerne viser frem.
Musik På Industrien åbner for forårets billetsalg, samt uddeling af programmer.
Kom og oplev den gode stemning og få et glas GRATIS glög med en småkage til, imens i kan lytte til Assens musikskole, eller gå på bogudsalg i biblioteket, ikke mindst købe billetter til en af forårets gode koncerter. Der er allerede 2 koncerter i salg, nemlig Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene, som har rundet de 100 solgte billetter, Hanne Boel kommer lige efter. Vi glæder os til at se jer den 24 nov. men ikke mindst til en, eller flere af forårets koncerter. Husk at handicappede med ledsagerkort, får ledsageren gratis med til koncert, samt at hvis der er brug for det, er der mulighed for reservation som står i relation til ens handicap. Har man lyst til at være aktiv i en af foreningerne, kom også den dag og få en snak. Men kom og oplev alle de muligheder der er i vores dejlige kulturhus i Aarup.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet